Få fler kunder – Använd Google My Business

Google My Business för bättre närvaro

Mer och mer blir kartsöket aktuellt på den svenska marknaden. För att hänga med i svängarna är det viktigt att ditt företag aktivt arbetar med sin lokala närvaro, även digitalt. Det är viktigt för att potentiella kunder ska veta att ditt företag finns när de letar efter det ni erbjuder. För att öka chanserna att potentiella kunder i närheten hittar ditt företag på Google är det värt att slänga ett öga på Google My Business. Sätt upp ett konto – det är helt gratis.

 

Förlora inga kunder för att du inte använder Google My Business

Genom att förstärka din lokala närvaro och arbeta med sökmotoroptimering gör du det möjligt för personer i din närhet att hitta ditt företag. Då kan dina kunder hitta dig både på företagets namn och verksamhetsområde. Då minimerar du risken att förlora kunder som söker det just ditt företag erbjuder.

När du har ett konto på Google My Business syns du lättare när ditt företag är relevant för kunder som söker det du erbjuder. Du syns även via kartsöket (Google Maps), och dessutom kan du visa upp dina öppettider och erbjudanden direkt på sidan. Du får alltså en snygg, proffsig presentation av ditt företag. Ett konto gör det dessutom lättare för dina kunder att lämna recensioner och kommentarer om din verksamhet. På så sätt kan du visa upp dina goda recensioner och få ditt företag att sticka ut i mängden.

Det går inte att förneka att vi lever mer digitalt idag, så varför inte göra företaget mer lättillgängligt för era kunder? Arbeta aktivt för att förstärka er lokala närvaro, så slipper du förlora kunder för att du inte använder Google My Business.

 

Se mer

Vill du läsa mer om hur du kan synas lokalt? Klicka in här.

Behöver ni vår hjälp med er lokala sökmotoroptimering? Tveka inte att höra av er.

Några av våra kunder